English

Trophy Hunting Greenland

Du er her: Hjem > EFTERÅRSJAGT MED HELIKOPTER

EFTERÅRSJAGT MED HELIKOPTER

Vi laver en testtur tur 3 2023, man kan booke som enkelt jæger denne jagt, man behøves ikke booke alle 6 pladser. Special pris 7000 euro.

Alle efterårsjagter kan laves som helikopterjagt, hvor vi flyver ud til et jagtområde langt væk fra Kangerlussuaq. Men pga. temperatur, både med hensyn til komfort og opbevaring af trofæer, så anbefaler vi ture ca midt august til midt september.

Normal skal alle pladser på en jagt bookes af en samlet gruppe.

Fordelen er at vi kommer langt væk til et område hvor der er mange moskusokser, og sjældent andre mennesker. Så dyrene kan oftest ses fra lejren. Trofæer og kød skal stadig bæres hjem til lejren, hvilket alle skal hjælpe med, men oftest korte afstande. Alt efter hvor dyrene lige er, så ligger lejr ved sø eller elv hvis muligt, så transport delvis kan ske med båd/gummibåd.

Lejr er alm. teltlejr, små sovetelte med 2 mand pr telt, og et større køkkentelt til at spise og tørre tøj i mm. Der vil være oppustelig underlag til at sove på.

Der vil være 1 guide pr 2 jægere, og der vil være en del arbejde med at skære kød ud, salte og tørre kød, pelse og konservere trofæer, samt diverse lejrarbejde. Så det er nødvendigt at alle giver en hånd med for at guider kan nå det hele.

Vi medbringer alt til alm. madlavning, så det vil være morgenmadsprodukter, brød og pålæg, og kødet fra de dyr vi skyder med kartofler/ris mm. Vi bruger ikke frysetørret mad.

Der kan være 4-6 jægere pr tur. Dyrere pr mand hvis der kun er 4 jægere, til gengæld er det muligt at tilkøbe et dyr mere pr jæger, hvilket desværre ikke er muligt ved 6 jægere, idet helikopterens lastkapacitet udnyttes fuldt ud på returflyveturen.

Der er 6 hele jagtdage.

Dag 0. Ankomst til Kangerlussuaq. (bemærk ankomst dagen før vi flyver ud)

Dag 1. Vi flyver ud, opsætter lejr og gør alt klart. 

Dag 2+3+4+5+6+7. Jagt.

Dag 8. Vi pakker sammen, alt vejes, og vi afhentes tilbage til byen.

Dag 9. Hviledag i Kangerlussuaq anbefales. (Udflugt til indlandsisen kan arrangeres)

Dag 10. Jægere flyver hjem.

Hver jæger kan medbringe max 20 kg bagage. 

Da helikopteren vi hyrer også bruges som redningshelikopter, så kan forsinkelser ske hvis vi skal vente på at den kommer tilbage fra en redningsmission. Så hjemrejse bør ikke ske dagen efter vi kommer tilbage til Kangerlussuaq, der bør ligge en ekstra dag som buffer for forsinkelser. Så vi tager forbehold for forsinkelser og alle konsekvenser heraf pga. Airgreenlands evt. forsinkelser med helikopteren, uanset om det er pga. redningsmissioner, teknik, vejr eller andre forhold som gør at helikopteren ikke flyver planmæssigt.

Jægere skal medbringe personligt udstyr, tøj og vandrestøvler, regntøj, pandelamp, sovepose, lejrsko og solbriller.

Tjek at din rejseforsikring dækker evt. evakueringsudgifter hvis det skulle ske at det bliver nødvendigt, men vi anbefaler at du ikke tager på denne tur hvis du har alvorlige sygdomme der kan kræve pludselig lægehjælp, feks. behandlingskrævende sukkersyge eller hjerteproblemer. Evt. evakuering vil være på jægers egen regning. Hvis du køber turen gennem en af vores faste agenter, så har de forsikring der dækker sådanne situationer, MEN tjek med agenten.

Lidt info omkring kødet. Alle outfittere er forpligtiget til at hjembringe kødet, eller deponere det forsvarligt og hente det senere. Dette klarer vi på disse ture ved at vi enten tørrer eller salter kødet, og så henter vi det om vinteren med snescooter. Det saltede kød udvander vi og koldryger, og det tørrede kød kan spises som tørret kød. Så der er ikke noget brugbart der går til spilde. Hvis der er ekstra lastkapacitet på flyveturen til byen, så tager vi så meget kød med som vi kan. 

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login

nach oben