English

Trophy Hunting Greenland

Du er her: Hjem > EFTERÅRSJAGT MED HELIKOPTER

EFTERÅRSJAGT MED HELIKOPTER

Vores helikoperjagter afholdes i højlandet et stykke nord for Kangerlussuaq.

Fordelen er at vi kommer langt væk til et uforstyrret område hvor der er specielt mange store rensdyr, også godt med moskusokser men sædvanligvis kræver de lidt mere arbejde at finde og bære ned. Trofæer og kød skal stadig bæres hjem til lejren, hvilket alle skal hjælpe med. Lejr ligger i højlandet ved nogle søer som vi har både i, så transport rundt i området er lettere, og da vi ligger så højt er gåturen til de højeste toppe hvor rensdyrene holder middagshvil meget kortere, kun 100-150 højdemeter.

Lejr er alm. teltlejr, små sovetelte 1 mand pr telt, og et større køkkentelt til at spise og tørre tøj i mm. Der er madrasser i telte.

Der vil være 1 guide pr 2 jægere, og der vil være en del arbejde med at skære kød ud, salte og tørre kød, pelse og konservere trofæer, samt diverse lejrarbejde. Så det er nødvendigt at alle giver en hånd med for at guider kan nå det hele.

Vi medbringer alt til alm. madlavning, så det vil være morgenmadsprodukter, brød og pålæg, og kødet fra de dyr vi skyder med kartofler/ris mm. Vi bruger ikke frysetørret mad.

Der kan være 5 jægere pr tur. 

Der kan ikke skydes extra dyr pga. vægt og volumen i helicopter.

Der er 5 hele jagtdage. 

 

Dag 0. Ankomst til Kangerlussuaq. (bemærk ankomst dagen før vi flyver ud)

Dag 1. Vi flyver ud, opsætter lejr og gør alt klart. 

Dag 2+3+4+5+6. Jagt.

Dag 7. Vi pakker sammen, alt vejes, og vi afhentes tilbage til byen.

Dag 8. Hviledag i Kangerlussuaq anbefales. (Udflugt til indlandsisen kan arrangeres)

Dag 9. Jægere flyver hjem.

Hver jæger kan medbringe max 20 kg bagage. Ingen håndbagage tilladt i helikopter. Al bagage skal indtjekkes ved airgreenland dagen før vi flyver ud.

Da helikopteren vi hyrer også bruges som redningshelikopter, så kan forsinkelser ske hvis vi skal vente på at den kommer tilbage fra en redningsmission. Så hjemrejse bør ikke ske dagen efter vi kommer tilbage til Kangerlussuaq, der bør ligge en ekstra dag som buffer for forsinkelser. Så vi tager forbehold for forsinkelser og alle konsekvenser heraf pga. Airgreenlands evt. forsinkelser med helikopteren, uanset om det er pga. redningsmissioner, teknik, vejr eller andre forhold som gør at helikopteren ikke flyver planmæssigt.

Jægere skal medbringe personligt udstyr, tøj og vandrestøvler, regntøj, pandelamp, sovepose, lejrsko og solbriller. Se også udstyrslisten.

Tjek at din rejseforsikring dækker evt. evakueringsudgifter hvis det skulle ske at det bliver nødvendigt, men vi anbefaler at du ikke tager på denne tur hvis du har alvorlige sygdomme der kan kræve pludselig lægehjælp, feks. behandlingskrævende sukkersyge eller hjerteproblemer. Evt. evakuering vil være på jægers egen regning. Hvis du køber turen gennem en af vores faste agenter, så har de forsikring der dækker sådanne situationer, MEN tjek med agenten.

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login

nach oben