English

Trophy Hunting Greenland

Du er her: Hjem > Bliv medhjælper i bytte for jagttur.

Bliv medhjælper i bytte for jagttur.

Hvis du drømmer om en jagttur i Grønland, og har noget tid til overs, så er det muligt at komme herop og være medhjælper under vores jagter, og så til gengæld komme ud på jagt.

Du skal være sund og rask, og for sommer/efterårsjagten også være godt gående, og kunne bære kød og trofæer.

Positiv og samarbejdsvillig er et stort plus, ligeså hvis du er ikke ryger.

Derudover så er alt åben, ung/gammel mand/kvinde erfaren/uerfaren jæger.

 

Du betaler selv billet til/fra Grønland. Ophold, forplejning og internet er incl.

 

Kontakt mig hvis du er interesseret på erik@trophy-hunting-greenland.dk og skriv lidt om dig selv, hvor lang tid du kan komme og hvornår.

 

Jeg håber at finde medhjælpere som har tid hvert år, og som kan komme igen og arbejde som normalt aflønnet guide efter den første sæson som medhjælper. Men også folk der kun kan kommen enkelt sæson.

 

Er du allarede en erfaren guide og søger alm job som sådan, så mangler jeg altid guider. Så kontakt mig.

 

SOMMER OG EFTERÅRSJAGTEN 

I 2022 skal jeg bruge flere medhjælpere, hver med ca 1-2 måneders. Jagtsæsonen er fra 1 august til udgangen af oktober, så ca 3 mdr. Det er for lang tid at være her på en gang, så derfor skal jeg bruge flere der kan være her på forskellige tidspunkter.

Den væsentligste del af opgaven vil være at gå med på jagter, hjælpe med at pelse dyr og ordne kød. Samt den hårde opgave, at bære kød og trofæer tilbage til lejren. Så det er væsentligt at du er godt gående, helst så du kan gå op til 10 km ud, of 10 km tilbage med min 25 kg på ryggen.

Du vil aldrig blive sendt ud i fjeldet alene, eller alene med jægere. Du vil altid være sammen med en erfaren mand der kender området.

Jagttegn er nødvendigt.

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login

nach oben