English

Trophy Hunting Greenland

Du er her: Hjem > SÅDAN KOMMER DU HERTIL

SÅDAN KOMMER DU HERTIL

Du kommer hertil ved at flyve med www.airgreenland.com fra København til Kangerlussuaq, hvor jeg henter dig i lufthavnen.

Det er selvfølgeligt muligt at flyve direkte over københavn uden overnatning, men det er mere sikkert med en overnatning, eller 2 hvis man kommer langvejsfra.

Husk at købe billetter i god tid, i højsæson og ved særlige arrangementer i Grønland kan billetter være udsolgt, eller kun dyre billetter tilbage.

Det er muligt at flyver over Island- Nuuk/Ilulissat-Kangerlussuaq, men der fraråder jeg idet dårligt vejr kan give forsinkelser specielt i nuuk, og få afgange kan medføre mange dages ventetid på ny afgang. 

I 2025 åbner den nye lufthavn i Nuuk, hvorefter det bliver den nye atlantlufthavn istedet for Kangerlussuaq, så til den tid skal man flyve til Nuuk og derfra indenrigs til Kangerlussuaq. Den nye lufthavn får bedre udstyr for flyvning i dårligt vejr, så regulariteten skulle blive bedre end i dag. Ruteændringen gør nok ikke den store forskel fra europe, men fra nordamerika bliver det nok noget nemmere at komme hertil ved at flyve over Island.

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login

nach oben