TROFÆFORSENDELSE og Praktiske oplysninger, packinglist

Vi pakker og sender trofæ for dig jfr. vores prisliste. Det sendes som fryselast, og vi sørger for alt med sundhedsattest og forsendelse til Aarhus i Danmark, vi sender alle trofæer til First Class Trophy i DK www.firstclasstrophy.com som sørger for alt i DK med grænsekontrol, vidretransport etc. Vores forsendelsespriser er baseret på at vi sender alle trofæer til en modtager.

Konservatorpriser 2024 for dip&pack eller udstopning, videretransport og anden information finder du her: AfterTheShot 

 

Fra vinterjagten afsender vi trofæer i juni med første skib.

Under efterårsjagten sender vi med sidste skib, ca midt oktober. Oktober trofæer sendes med forårsforsendelsen i juni.

Ved forsendelse af trofæer tager vi forbehold for evt. fejl og skader forårsaget af Royal Arctic Line eller andre virksomheder som transporterer trofæer fra Grønland til Danmark. 

 

Vedr. småvildt så kan det desværre kun sende fuglevildt. Ræve og harer kan ikke sendes ud af Grønland ubehandlet sammen med rensdyr og moskustrofæer.  De skal pelses og saltes sådan at de er behandlet og alle evt. virus mm er uskadeliggjort, og de skal så sendes seperat med EU handelsdokumenter. Pris herfor er 450 euro, og skind sendes kun 1 gang årligt, idet ræve samles og pelses på en gang af rabiesvaccineret personale. 

 

Når du skal flyve hertil, så rejser du først til København i Danmark, herfra flyver du med www.airgreenland.com til Kangerlussuaq i Grønland, hvor vi henter dig i lufthavnen.

(Nogle jægere fra nordamerica vil gerne flyve over Island eller Island-Nuuk, men det fraråder vi. Forsinket bagage, forsinket fly, dårligt flyvejr i Nuuk, få afgange så der er lang ventetid hvis du ikke når dit fly pga forsinkelser, sen ankomst så du mister en jagtdag. Det er alt sammen normalt når man flyver den vej.)

 

Hvis du gerne vil medbringe eget jagtvåben, så skal du udfylde en blanket som du afleverer ved tjekin ved airgreenland, du finder den her: skydevaaben

Du skal endvidere medbringe dit EU våbenpas eller anden dokumentation for det er dit jagtvåben.

Der kræves ikke tilladelse ved politiet eller andre myndigheder i Grønland for at medbringe dit alm. jagtvåben.

Bemærk minimum kaliber til moskusokse er 30.06.

 

Se vore forslag til udstyrsliste: Packinglist

Vores assumption of risk, som skal underskrives før jagt kan hentes her: Assumption of risk