SPECIALJAGT PÅ POLARRÆV.

Vi tilbyder også specialjagter på polarræv, og disse kan indtil udgangen af 2024 arrangeres hele året. Vi jager godt nok polarræve i forbindelse med vores normale jagter, men disse her ture er for jægeren som har fokus på den lille snu polarræv. Den er samme størrelse som vores snesharer.

Der er både hvide og brune polarrævne, og begge skifter til tyndere sommerpels med mere grålig struktur, også rigtigt flotte. Men skal du have en helt ensfarvet hvid eller brun, så er det bedst i perioden fra start nov til slut april. Hvalpe fra om sommeren er fuld størrelse der i november, men kan have lidt grå hår i pelsen. 

Ravne indgår i pakken, og helårs. I perioden 1/8 til lidt ind i september canadagæs. Snehare fra 1/8 til 30/4, og ryper fra 1/9 til 30/4. Islom og enkelte andre svømmefugle fra 1/9 til midt september.  

Inden ankomst har vi i nogle dage udlagt foderpladser til rævene, og alt efter årstid sker transport med bil/båd/snescooter/vandre, og overnatning er hytter (kan evt. være telt om sommeren hvis vi tager jagten som en backpack jagt lagt væk fra byen).

Polarrævne er snu og let at skræmme, så den er stort set umulig at snige sig ind på, så den bedste jagt er ved at vente i skjul ved foderpladser, og kyststrækninger som de patruljerer morgen og aften, og om natten om sommeren.

Vi skyder dem på ca 100 meter med en cal. 17 med bipod og fuldkappe ammunition, og vi får som regel kun en skudchance pr ræv, så det er en stor fordel og anbefalet hvis du selv har en lille kaliber riffel som du kender og kan ramme præcist med. Hvis du kan ramme indenfor en 5 cm skive på 100 meter er det perfekt. 

Alle ture arrangeres til den enkelte jærer alt efter ønsker til årstid, jagtmetode og overnatning mm.

På ankomstdagen tager vi afsted, og starter jagten om aftenen, derefter 3 hele jagtdage hvor vi på sidste jagtdag tager tilbage til byen om aftenen.

Pris pr person er 2.500 euro

Juli-sept kan tur evt. forlænges/kombineres med ørredfiskeri i søer, og om vinteren med isfiskeri på fjorden efter torsk og fjordtorsk. Spørg efter mulighed og pris.