English

Trophy Hunting Greenland

Du er her: Hjem > SOM KUNDE SKAL DU HUSKE

SOM KUNDE SKAL DU HUSKE

Underskrive assumption of risk.

Medbringe jagttegn og/eller våbentilladelse.

Betale 50% af turen ved booking, resten inden jagtstart.

Selv sørge for og betale for transport fra dit hjemland til Kangerlussuaq og tilbage igen.

Du skal medbringe eget personligt udstyr, riffel og ammunition, tøj efter årstiden, brugte vandre/vinterstøvler, pas, jagttegn, og alle andre personlige ting du måtte behøve for en god jagttur.

For efterårsjagten en god rygsæk eller bærestativ.

Drikkedunk / termokande og pandelampe er også godt.

Sørg for at dine forsikringsforhold er iorden, idet eventuelle udgifter i forbindelse med evakuering er på egen regning. Bemærk herunder at den danske sygesikring ikke dækker evakuering udenfor anlagt vej i Grønland. Så tjek din rejseforsikring. 

Det skal særligt bemærkes at vi er ret strikse med sikkerheden, og mange ting under jagten kan vi snakke om og justere efter jægers ønske, men aldrig sikkerheden, så der må ikke være patroner i magasin uden guides udtrykkelige accept, der må aldrig være patron i kammer uden guides tydelige accept, og kun når man ligger klar til skud. Det er ganske underordnet om riffel er sikret mm.

Der må endvidere aldrig peges på guider eller andre jægere med riffel, heller ikke under transport, i bil eller i lejr, det er underordnet om riffel er sikret og man ved den er tom.

Der må endvidere ikke skydes uden guides accept, og der må kun skydes på det af guiden udpege dyr.

Overtrædelse af vores sikkerhedsregler, og/eller guiders instrukser kan i alvorlige tilfælde medføre afslutning af jagtturen. Alvorlige tilfælde er feks. lade våben eller skyde uden tilladelse, pege på guider eller andre jægere med et våben med patroner i magasin/kammer. (uanset det er sikret).

Våben med aftageligt magasin er derfor at anbefale, idet disse hurtigt kan gøres skydeklar når guide giver accept.

 

Kun vinter:

Vær særlig opmærksom på alt digitalt udstyr, frosten sluger en stor del af batterierne, og vi kan ikke lade op i lejren. Så medbring godt med ekstra batterier.

Telelinser og andet bevægeligt bliver træge i kulden, og mange kan ikke fungere. Så sørg for at medbringe et kompakt kamera der kan ligge i en inderlomme sammen med ekstra batterier, så du er sikker på at det fungere når moskusoksen ligger der. Medbring evt. flere kameraer, for nogen virker i kulde, andre gør ikke.

Store kameraer med telelinser virker oftest lige når de kommer fra varmen, men efter 10-15 minutter kan olie i zoom funktion blive træg så det ikke virker. Men nogle dage er det ikke så koldt, og så virker alt pludseligt.

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login

nach oben