JAGTOMRÅDER

Vi jager i forskellige områder vinter og efterår, og i to forskellige områder om efteråret.

Om vinteren jager i et stort konscessionsfrit område syd for Kangerlussuaq på omkring 350.000 hektar. Transporten er nem med snescooter så vi let kan komme rundt i området.

Om efteråret har vi 2 konscessionsområder (andre outfittere må ikke jage der, men alm lokale jægere må gå på kødjagt i områdeerne.

Konscessionsområde 9, er på ca 24.000 hektar, og her jager vi normalt fra midt august til slutning af september. Ud over selve konscessionsområdet jager vi et tilsvarende størrelse konscessionsfrit område der ligger længere nord på. Hele området ligger meget afsides, og der er ca 5 timers transport til jagtlejren, heraf ca 7 km vandring af stier. I den del der ligger udenfor vores koncession kan vi i sjældne tilfælde møde en anden outfitter, men vi har flere ekstra teltlejre i området, så vi kan altid hurtigt gå hen et sted hvor der ikke er andre.

Konscessionsområde 11, er på ca 22.500 hektar, og her jager vi de første to uger i august og i oktober. Området er afgrænset af anden konscession mod vest, og et jagtfrit område mod øst. Transport til dette område er noget hurtigere, ca 2 timer til jagtlejren hvor alt bagage køres og sejles over en sø. Den lettere adgang til området gør at der i slutningen af august og i september er en del lokale jægere i området, hvorfor vi så er i vores andet konscessionsområde i den periode.